Velkommen til Futurematch

Futurematch.dk er mere end bare en guide; det er kernen i Futurematch AI, Danmarks førende formidler af viden. Vi styrer intelligent kursusadministration, skaber dynamiske partnernetværk og leverer en cutting-edge læringsoplevelse gennem vores Futurematch AI-assistent.

Vores omfattende guide til efteruddannelse er kun begyndelsen. Snart udvider vi med indhold fra inspirerende foredragsholdere, erfarne eksperter og dygtige instruktører, ud over vores allerede etablerede kursusleverandører.

Den nyeste tilføjelse til vores platform, Futurematch.dk vidensguiden, er skabt for at hjælpe brugerne med at finde præcis den viden, de søger.

Til virksomheder
Hvis din virksomhed søger et komplet overblik over interne og eksterne kurser samt medarbejdernes kompetencer, er vi også klar til at hjælpe. Kontakt os for at opdage, hvordan vi allerede har bistået virksomheder som e-boks, NCC, Systematic Software, CGI og mange andre.

Besøg Futurematch.net hvor vi udfolder, hvordan vi kan:
- Assitere med jeres kursusadministration
- Effektivt styre hele kursusadministrationen
- Forenkle økonomien ved at centralisere det på én konto
- Integrere vores AI-læringsassistent i jeres eksisterende systemer, så medarbejdere altid finder jeres og udvalgte leverandørers udbud
- Tilføre jeres medarbejdere tillærte kompetencer.